GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kozanlı Anadolu Lisesi

Kozanlı Anadolu Lisesi

Adres
MAVİKENT MAH. 135039 NOLU SK. KOZANLI ANADOLU LİSESİ BLOK NO 10 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Gelişime ve yeniliğe açık, mesleki gelişimi eğitimin ayrılmaz parçası olarak gören öğretmenlerimiz, ulusal ve uluslararası projelerimiz ve velilerimiz ile iş birliği içerisinde 21. Yy becerilerini öğrencilerimize kazandırmayı hedefleyen bir okul kültürü oluşturarak; okulumuzu ilimiz ve ülkemizde bir değer haline getirmek.
Misyon
Üzerinde yaşadığımız dünyaya ülkemizden ve şehrimizden başlayarak değer katmaya gayretli, sahip olduğu özgüveni bilgi, beceri ve ahlak temellerinde yükselten, gelişimin üreten bir parçası olmayı seçen, kendisini gerçekleştirerek mutlu olan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL TEKLİ ÖĞRETİM
İNGİLİZCE - ALMANCA
Ulaşım
ŞEHRİN ÇEŞİTLİ NOKTALARINDAN YAKLAŞIK 14 FARKLI HAT İLE MAVİKENT ´E GELEN ŞEHİR İÇİ OTOBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
OKULUMUZA ÖĞRENCİ SERVİSLERİ HİZMET VERMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
GAZİANTEP İLİ ŞAHİNBEY İLÇESİNİN MAVİKENT TOPLU KONUTLARI İÇİNDE YER ALAN OKULUMUZ, MAVİKENT SANAYİ SİTESİNE YAKLAŞIK 400 METRE UZAKLIKTADIR.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
GAZİANTEP VALİLİĞİNE 10 KM, GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİNE 10 KM, KARATAŞ MEYDANINA 6 KM UZAKLIKTADIR.
32 DERSLİK
OKULUMUZ İLK DEFA 2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA ÖĞRENCİ ALIMI YAPMIŞTIR.