GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Kozanlı Anadolu Lisesi

Nis

Mustafa Haydar Kuş 400 m koşusunda grup 3. Sü olup Türkiye Şampiyonası barajını geçti. Öğrencimizi ve desteklerinden dolayı öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Nis

Öğrencileri hem eğlendirmek hem de bilgileri canlandırmak için Kozanlı Anadolu Lisesi olarak kahoot uygulaması ile bilgi yarışması düzenledik. Yarışma ile öğrenciler eğlenirken öğrendiler.

Nis

Bilindiği gibi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur. 1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile "Kişisel Verileri Koruma Kulübü" kurulması ve 7 Nisan gününün "Kişisel Verileri Koruma Günü" olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Nis

Bugün Dünya Otizm Farkındalık Günü! Otizm eksiklik değil farklılıktır. Farklılıkları birlikte fark edelim ve onların sevgi dolu enerjilerini hissedelim.

Farklılığımız yok, ortaklığımız çok! 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Gününde; “Otizme Mavi Işık Yak”

Farklı farklı renkleriyle bütün çocuklar hep birlikte el ele.

Beni değiştirmeye çalışma. Çünkü ben bir ömür boyu otizm ile birlikte yaşayacağım. Yalnızca kabul et, bu benim farkım.

Mrt

Amacı, halkın kütüphanelerden daha iyi şekilde yararlanmasını, kütüphanecilik mesleğinin tanınmasını ve kitapların tanıtılmasını sağlamak amacıyla mart ayının son haftası olan "Kütüphaneler Haftası" pano çalışmasıyla hatırlatıldı.

Mrt

Dünya Su Günü, artan su krizini, sosyal ve ekonomik kalkınmanın sürdürülebilirliğini tehdit eden bir olgu olduğunu vurgulamak için Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen bir gündür. 1993 yılında Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 22 Mart tarihini 'Dünya Su Günü' olarak ilan etti.